Folyószámlahitel cégek számára

Bármikor előfordulhat, hogy egy cég likviditási nehézséggel kerül szembe és mielőbb pénzre van szüksége. Ilyenkor segíthet a folyószámlahitel, mellyel gyorsan rendezni lehet a problémát. A folyószámlahitel 1 évre rögzített, szabad felhasználású hitelkeretet nyújt, ami alkalmas a likviditási gondok megoldására.

A folyószámlahitelt legalább egy teljes adóévvel rendelkező vállalkozások igényelhetik. Ez egy államilag támogatott konstrukció, ezért feltételei kedvezőek és váratlan problémák esetén is segítséget nyújtanak.

A folyószámlahitel családi, kis- és középvállalkozások számára ideális. Összege 500 ezer és 25 millió forint között lehet. Számlakötelezettség nélkül szabadon felhasználható, de exporttevékenységre nem fordíthat. Mivel államilag támogatott, a hitelköltségek is elenyészők és ingatlanfedezet sem szükséges hozzá.

Azon kis- és középvállalkozások igényelhetik, melyek legalább egy teljes adóévvel rendelkeznek. Bár ingatlanfedezet szükségtelen, készfizető kezes kell az igényléshez. A teljes hitelösszeget a hitelidőszak végén kell visszafizetni.

A folyószámlahitel csak kis költséggel jár, mint a kártyadíj és a regisztrációs díj, valamint a garanciadíj. Költségként még a bankszámla fenntartásával kell számolni.

Share This Post